ALPSKA KLOBASA 

 brez glutena    brez alergenov    brez laktoze 

Alpska klobasa iz govejega in svinjskega mesa je sušena klobasa s plesnijo. Mesno maso ročno polnimo v naravna svinjska čreva. Sušenje/zorenje traja 25 dni. Tako nastaneta značilen vonj in okus. Površina klobase je rahlo nagubana in poraščena s plesnijo.  

Alpska klobasa je pakirana v celofansko folijo. Paket vsebuje 1 par oz. cca. 0,18 kg. 

Sestavine  

Svinjsko meso, slanina, goveje meso, jedilna sol, konzervans E250, dekstroza, antioksidant E316, začimbe in sladkor. 

Hranilna vrednost na 100 g  

Energijska vrednost  1854 KJ/446 kcal 
Maščobe  33,6 g 
Od tega nasičene maščobe  14 g 
Ogljikovi hidrati  < 0,5 g 
Od tega sladkorji   < 0,5 g 
Beljakovine  35,9 g 
Sol  4,4 g 

Suhomesnati izdelki

Pasterizirani izdelki

Narezki

Ostali izdelki