PREKAJENI VRAT 

brez glutena    brez alergenov    brez laktoze 

Prekajeni vrat je iz razsoljenega svinjskega vratu. Začinjen je z mešanico skrbno izbranih začimb. Dim je naraven, iz bukovih sekancev. Prekajeni vrat lahko uporabljamo kot dodatek v enolončnici ali pa ga postrežemo kot del hladnega narezka. Vratu ni potrebno ponovno kuhati, ker je termično obdelan. 

Kosi prekajenega vratu so vakuumsko pakirani od 0,50 kg do 1 kg. 

Sestavine  

Svinjski vrat, jedila sol, konzervans E250 in začimbe. 

Hranilna vrednost na 100 g  

Energijska vrednost  745 KJ/179 kcal 
Maščobe  13 g 
Od tega nasičene maščobe  5,7 g 
Ogljikovi hidrati  1,10 g 
Od tega sladkorji   0,6 g 
Beljakovine  14 g 
Sol  1,94 g 

Suhomesnati izdelki

Pasterizirani izdelki

Narezki

Ostali izdelki