TOLMINSKA KLOBASA

brez glutena      brez alergenov    brez laktoze

Tolminska klobasa je rahlo dimljena klobasa, narejena iz svinjine in govedine ter polnjena v svinjska čreva. Narejena je po stari recepturi iz Posočja, v kateri je zajeta harmonija okusov, ki pričara domačnost v vaši kuhinji.

Klobasa je vakuumsko pakirana, vsak paket vsebuje 1 par. Hraniti jo je potrebno pri 6 °C in porabiti v 3 dneh po odprtju.

Za pripravo klobaso segrejte v vodi do vretja in kuhajte še 15 minut.

Sestavine

Svinjsko meso, slanina, goveje meso, jedilna sol, dekstroza, stabilizatorja E450 in E451, začimbe, antioksidant E316, arome in konzervans E250.

Hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost 1348 KJ/326 kcal
Maščobe 29,5 g
Od tega nasičene maščobe 12 g
Ogljikovi hidrati < 0,5 g
Od tega sladkorji < 0,5 g
Beljakovine 15,1 g
Sol 1,6 g

Suhomesnati izdelki

Pasterizirani izdelki

Narezki

Ostali izdelki